Viasona té indexats 4.333 grups, 10.740 àlbums i 82.455 cançons

Qui som

Viasona és una proposta inèdita a la xarxa que pretén indexar tots els artistes i grups que han cantat en català, a més dels discos editats i les cançons compostes en la nostra llengua, des de l'any 1960 fins a l'actualitat. Un patrimoni immens en el temps i l’espai, mai catalogat de manera tan precisa com fins ara.

El motor de cerca de l’‘Enciclopèdia’ permet als usuaris extreure tota mena de dades: tota la producció d'un artista, els seus enllaços a les xarxes socials (Facebook, Twitter, Myspace, Instagram, etc.) i a les principals plataformes de reproducció de música i vídeos (Spotify, Youtube, Soundcloud, Bandcamp, etc.) i botigues on-line (iTunes, Amazon), el catàleg complet d'una discogràfica, els discos i cançons d'un any natural i, fins i tot, cercar una paraula concreta (el nom d'una ciutat, un mes de l'any, un nom propi...) o frase sencera i descobrir les cançons que en parlen.

Si això no fos prou, a partir del maig de 2018 Viasona inclou un apartat de ‘Revista’ on es presenten les novetats del panorama musical dels Països Catalans. Una visió fresca i independent per conèixer tot el que passa al sector: novetats discogràfiques, música en directe, tecnologia aplicada a la música, festivals i tot allò que pot interessar a un melòman informat.