Registra't
  Sindicació   facebook   twitter

Racó Català

portada > Qui som

Qui som

Viasona és la gran enciclopèdia de la música catalana a Internet. Una proposta inèdita a la xarxa que pretén indexar tots els artistes i grups que han cantat en català, a més dels discos editats i les cançons compostes en la nostra llengua. La base de dades inclourà a la llarga totes les lletres de totes les cançons en català de tots els grups de la història. Viasona també anirà incorporant els nous artistes i treballs que es vagin publicant amb la intenció de contribuir a la promoció i divulgació de la música en català, aprofitant l'excel·lent moment artístic que viu la música nacional i el potencial de la xarxa catalana.

El motor de cerca del portal permetrà als usuaris extreure tota mena de dades: tota la producció d'un artista, el catàleg complet d'una discogràfica, els discos i cançons d'un any concret i, fins i tot, descobrir les cançons que parlen d'una ciutat, un mes de l'any, un nom propi concret...

El web oferirà un sistema per tal que els usuaris de la pàgina puguin tenir un usuari registrat que els permetrà d'optar a una sèrie de serveis que oferirà Viasona com ara fer llistes de cançons preferides, deixar comentaris i puntuar les pàgines dels grups, àlbums i cançons. L'historial resultant constarà en la pàgina personal de cada usuari registrat.

També hi haurà un servei de fòrums on els usuaris registrats podran interactuar entre ells, així com la possibilitat d'enviar-se missatges privats com una missatgeria interna.  • sobre els comentaris
  • Tots els comentaris referents a qualsevol informació apareguda en aquest mitjà digital són únicament i exclusiva responsabilitat de la persona o institució que el realitza, i en cap cas serà responsabilitat del mitjà digital Viasona.