Viasona té indexats 4.336 grups, 10.748 àlbums i 82.542 cançons

La rapera Tesa estrena nou videoclip ‘La cançó més bonica del món’

L'artista guanya el premi Ovidi Montllor 2019 al millor disc de hip hop per ‘Rural’

/ Halley Records

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Discos, EP's i senzills

Redacció

La rapera valenciana Tesa publica avui el clip “La cançó més bonica del món”, dirigit per Carlo Blacksoul, amb qui la cantant ja ha treballat anteriorment en “Rebesnéts del Tio Canya” i “La Khalessi” i que tan bona acollida van tenir.
 
El clip és, en paraules de la pròpia artista, una “oda a l’amor a la família”. A “La cançó més bonica del món” es mostra, a través de diferents històries, la importància de la família per al desenvolupament i la felicitat de la persona. Tesa afirma que és “un recorregut des del suport per a pegar les primeres pedalades fins al somriure al final de la vida”. El clip, en definitiva, mostra “el gaudi de compartir tot allò amb els qui estimes, intentant donar la millor versió d’una mateixa i valorant tot el que la família aporta”.
 
Tot i que el clip també despulla els aspectes menys agradables d’aquesta relació fraternal, a través d’un lletra contundent i sincera, els aspectes positius tenen molta més força i l’amor que professa als seus pares, els quals podem veure en alguna escena del clip, és immesurable.

“La cançó més bonica del món” és sens dubte un dels temes més íntims del disc Rural, produït per Mark Dasousa i publicat per Halley Supernova el passat mes de març, que acaba de guanyar el Premi al Millor disc de Hip Hop a la XIV edició dels Premis Ovidi, els principals guardons de la música del País Valencià. Aquests premis els atorga anualment el Col·lectiu Ovidi Montllor als artistes valencians que publiquen música en valencià.
 
El ritme de la cançó, que és molt ballable, el signa l’artista valencià Plan B. Com la mateixa Tesa explica, “porta tota la “candela” sobre un ritme llatí en el quan sonen els scratches esmolats de Loren D”. Així mateix, l’acompanyament melòdic és d’Eryfukkssia i Andrae. “La cançó més bonica del món” ha estat gravada i mesclada a Atomic Studios del productor valencià Mark Dasousa.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats