Viasona té indexats 4.340 grups, 10.762 àlbums i 82.607 cançons

El Festival Músiques Sensibles arriba a la 7a edició amb concerts d'octubre a desembre

El Palau de la Música - Petit Palau acollirà actuacions de Sau30, Miquel Abras, Pavvla o Clara Peya

Músiques Sensibles 2018
Músiques Sensibles 2018 / Sergi Paramès

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

Fins al pròxim 15 de desembre, el Palau de la Música - Petit Palau acollirà la setena edició del festival Músiques Sensibles, un projecte que vincula cultura i música amb compromís i responsabilitat social.

Enguany comptarà amb les actuacions d'Eva Fernández iPaula Grandeel pròxim 11 d’octubre, Sau30 i Miquel Abrasel dimarts 15 d’octubre i la cantant Paula Bonet, Pavvla, que compartirà escenari ambel cantautor Cesc el divendres 18 d’octubre. La pianista i compositora Clara Peyaagafarà el relleu el 19 d’octubre i el cantautor Rafa Pons, actuarà el 25 d’octubre.El 29 de novembre serà el torn de la xilena Ana Tijoux i el 13 de desembre d’Obeses i el Cor d’Obeses creat en la seva immensa majoria per cantants professionals vinculats amb els cors del Palau. Finalment, el grup infantil Xiulaclourà el festival el diumenge 15 de desembre.

Després de sis edicions, el Músiques Sensibles ha programat  70 concerts amb més de 23.000 espectadors i ha donat suport a més de 30 projectes socials, amb reconeixements com el millor festival l’any 2015 per la revista Totmusicat per la seva programació arriscada i de qualitat. A més, és un dels únics  festivals que des dels seus inicis ha mantingut un 50% o més de presència femenina en els cartells presentats.

Les entrades es poden adquirir a través de les taquilles del Palau de la Música i el web del festival.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.