Viasona té indexats 4.339 grups, 10.760 àlbums i 82.607 cançons

El festival Petits Camaleons tanca la vuitena edició amb més de 8.000 assistents

Nou espais de Sant Cugat acullen un centenar de concerts de més de 40 grups

Xiula
Xiula

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

El festival Petits Camaleons ha posat punt final aquest diumenge a la seva vuitena edició amb una assistència d'unes 8.400 persones. Sant Cugat ha tornat a ser l'escenari del festival, que ha omplert de públic infantil fins a nou espais de la ciutat amb un centenar de concerts de més de 40 grups. Els Pets, Buhos, Joan Dausà, Xiula i Pepet i Marieta són alguns dels artistes que han actuat durant aquests tres dies, que han venut més d'un 95% de les entrades, amb un preu mitjà de 13,80 euros. L'espai informatiu del festival ha rebut més de mil consultes, i a la zona Dana Body Art, un centenar d'infants han pogut pintar-se la cara.

En total, aquest any el festival ha contractat unes 200 persones, i ja escalfa motors per la pròxima edició, el 3 i 4 d'octubre del 2020.

El director artístic del Petits Camaleons, Albert Puig, va atribuir aquest dissabte l'alta participació de la vuitena edició al mateix temps que ha fet aquests dies, a l'interès creixent del festival a través del boca-orella i al nivell de les actuacions artístiques. "Hem de millorar segurament el tema dels concerts de nadons perquè cada vegada en són més", va afegir.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.