Viasona té indexats 4.339 grups, 10.760 àlbums i 82.605 cançons

Raquel Lúa, Anna Ferrer i les Escarteen Sisters, entre les protagonistes del cicle enciSAT!des del Sant Andreu Teatre

La programació dedicada exclusivament a dones cantautores es concentra en quatre concerts de l’11 d’octubre al 29 de novembre

Raquel Lúa
Raquel Lúa

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

El Sant Andreu Teatre (SAT!) acull el cicle enciSAT!des, una programació dedicada exclusivament a les dones cantautores i que constarà de quatre concerts de format íntim entre l’11 d’octubre i el 28 de novembre.

La primera de les artistes que hi passarà és Raquel Lúa, que compartirà repertori de música folk i d’arrel amb Irene et François. Juntes presentaran cançons originals que formaran part del seu pròxim àlbum de debut. La seguiràAnna Ferrer el 18 d'octubre presentant disc Tel·lúria (Audiovisuals de Sarrià, 2017). El duet inèdit format perAnaïs Vila i Gessamí Boadacompartiran cançons i històries personals dels seus darrers àlbums el 8 de novembre. Per últim, el duet format per Flavia i Laia Escartín, en el seufinal de gira del seu primer disc homònim Escarteen Sisters (Rocket Music, 2018) el 29 de novembre.

El cicle té la particularitat que està protagonitzat per cantautores i bandes liderades o compostes íntegrament per dones. Després de la bona acollida que han tingut entre el públic les cinc primeres edicions del EnciSAT, el teatre vol continuar programant concerts, però ara en un format més íntim i una línia concreta, que enguany vol donar protagonisme a algunes de les noves veus que s’estan obrint pas en el món musical.

Els concerts tenen un aforament limitat i tot passarà dalt l’escenari, espai que compartiran públic i artistes, fent que l’espectador se senti part de l’espectacle. A més, al final del concert, hi haurà una trobada amb les artistes amb cervesa gratuïta. Ja es poden adquirir l'abonament complet pel cicle o les entrades per cadascun dels concerts a través d'aquest web.

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats