Viasona té indexats 4.327 grups, 10.726 àlbums i 82.047 cançons

Comença el TotSuma per fer realitat el disc de nadales amb versió jamaicana del grup Rabadàb

El treball s’anomena 'XMAS Catalan Hits on Jamaican beats!' i l'enregistren als Estudis Ground de Cornellà de Terri

Rabadàb
Rabadàb

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

TotSuma

Redacció

El grup Rabadàb ha començat un TotSuma per tal de crear un disc de nadales amb versió jamaicana que han anomenat XMAS Catalan Hits on Jamaican beats!. Ara demanen un cop de mà per acabar de vestir el disc i preparar la posada en escena dels concerts que faran enguany.

Rabadàb és el punt de trobada de quatre músics amants de la música feta a Jamaica, provinents de diversos grups: L’Home Llop & The Astramats, The Pepper Pots, Torpedians, Corcs Drum&Organ, The Island Defenders. Dos teclistes, Ireneu Grosset i Joan Sobrevals, el bateria Joan Vergés i el cantant Pau Llop àlies “L’Home Llop” que en aqeusta ocasió s’han unit per fer ballar a ritme jamaicà diverses nadales i cançons populars catalanes, amb una formació pensada per a les distàncies curtes i l’ambient familiar.

Actualment es troben gravant el disc als Estudis Ground de Cornellà de Terri per tal d’enregistrar una tria de les cançons que toquen als concerts. I per aquesta ocasió també compten amb l’il·lustrador i dissenyador gràfic Miguel Bustos per fer-ne la portada i alguna de les recompenses amb que volen gratificar qui els doni suport.

A la pàgina del projecte a TotSuma hi ha aportacions de tot tipus i per a tots els gustos, i si tot va bé, com ells mateixos expliquen, ben aviat podrem gaudir de “El 25 de desembre” amb burru style, ”El dimoni escuat” en versió early reggae, “El trineu” a ritme de rockstedy o el “Santa nit” tancant una gran festa.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats