Viasona té indexats 4.330 grups, 10.734 àlbums i 82.292 cançons

Joan Masdéu avança el single “On” acompanyat de Roger Mas

El disc ‘La Flor del Panical - Whiskyn's 25 anys’ es publica el proper 20 de setembre

Joan Masdéu
Joan Masdéu

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Discos, EP's i senzills

Redacció

El cantant Joan Masdeu revisa, per primer cop, la trajectòria de Whiskyn’s, -una de les bandes més emblemàtiques de l’escena musical catalana entre els anys noranta i la primera dècada dels dos mil-, banda que el reusenc ha liderat durant 25 anys. Precisament, aquest octubre es compliran vint-i-cinc anys de la publicació del primer disc de Whiskyn’s, Whisky'ns Cullons (Al·leluia Records, 1994), i deu de la seva dissolució.

Per commemorar-ho, Masdéu revisa, per primer cop, les cançons més significatives de la banda, amb un format més nu i nous arranjaments, que aporten una nova profunditat a cadascuna de les peces. I ho fa amb el disc La Flor del Panical - Whiskyn's 25 anys que sortirà a la venda el proper 20 de setembre i que inclourà col·laboracions molt especials.

Aquest divendres, però, Masdéu avança el single “On”. Es tracta d’una revisió acústica de la cançó “On”, inclosa al disc homònim de la banda, l’any 2004. La cançó que ha estat enregistrada en directe als estudis Blind Records sota la producció de Santos & Fluren, amb Joan Masdéu (veu i guitarra acústica), Oest de Franc (guitarra elèctrica i segones veus) i amb la col·laboració especial de Roger Mas.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats