Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

El Jazzing-Festival de Jazz de Sant Andreu incorpora un campus internacional amb el músic Joan Chamorro

La 6a edició del certamen proposa el Jazz Education Stage per acostar joves i professorat a la metodologia del músic

Jazzing
Jazzing

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

La 6a edició del Jazzing-Festival de Jazz de Sant Andreud’enguany arriba amb diverses novetats. Per una banda, la inclusió d’un campus internacional per aprofundir en la metodologia del seu director Joan Chamorro. Per l'altra, un canvi de dates, ja que s’avança als dies 5, 6, 7 i 8 de setembre al recinte de La Fàbrica de Creació Fabra i Coats.

Enguany, el multiinstrumentista Joan Chamorro, que es va iniciar com a músic amb el saxo tenor i com a professor a l’Escola Municipal de Sant Andreu i al Taller de Músics, organitza per primera vegada el Jazz Education Stage. Aquesta iniciativa s’incorpora al programa després de l’interès que ha suscitat a diferents llocs del món el mètode de treball amb els joves que ha fet possible la creació i la consolidació de la Sant Andreu Jazz Band. Així li han fet arribar al mateixJoan Chamorro que de fet, ja ha impartit conferències i tallers a Stanford, Ciutat de Mèxic, Medellín o Estocolm, entre altres llocs del món.

Amb el Jazz Education Stage, el Jazzing proporcionarà una trobada per a professors, directors i estudiants de totes les edats on poder gaudir del jazz i crear sinergies, compartint quatre dies d’immersió amb Chamorro i la seva didàctica per millorartècnica instrumental, la comprensió auditiva i memòria als concerts, jam sessions, debats, classes, paejazzing popular o lindy hop.

El propòsit és ensenyarcom fer que els joves s’apassionin per la música i especialment pel jazz, fins al punt de dedicar-li hores d’estudi i que els resultats siguin tan espectaculars com la meravellosa realitat que suposen els tretze anys d’existència de la Sant Andreu Jazz Band. En aquest stage comptarà amb col·laboradors com Joe Magnarelli, Fredrik Norén, Joan Mar Sauqué (trompetes), Dick Oatts (saxo alt), Andrea Motis (veu), Èlia Bastida (violí) i Joan Codina (trombó), així com la participació especial de Scott Hamilton (saxo tenor).

El concert inaugural serà el dijous 5 de setembre i anirà a càrrec de Gerard Nieto Trio, Martí Serra Quartet i Irene Reig and The Bop Collective. El dia següent comptarà amb el trio format per Codina-Sauqué-Quintessence i Joan Chamorro Saxophone Mosaic. El dissabte 7 de setembre serà el torn d'una Live Recording Session amb Jan Domènech i Joana Casanova. I la cloenda inclourà dues formacions: la Closing Jazzing amb la Sant Andreu Jazz Band and Friends i la Tribute to Clifford Brown and Dexter Gordon.

Es poden adquirir entrades pel Jazzing i el Jazz Education Stage a través d’aquest web. Les actuacions de pagamenttindran com a una única seu La Fàbrica de Creació Fabra i Coats, i es realitzaran a les 21 hores excepte la cloenda, a les 19.30 hores.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.