Viasona té indexats 4.337 grups, 10.754 àlbums i 82.591 cançons

El pròxim 21 de setembre la Fabra i Coats acollirà la Fira Discogràfica del programa Cultura Viva de Barcelona

El certamen serà un espai de trobada del món musical que posa en valor les comunitats que articulen i promouen l’escolta i la producció discogràfica amb segells d'arreu del país

Fira Discogràfica BAM
Fira Discogràfica BAM

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Fires, mostres i trobades

Redacció
El pròxim 21 de setembre a partir de les 17:00 hores la Fabra i Coats  acollirà la Fira Discogràfica del programa Cultura Viva de l'Ajuntament de Barcelona en el marc de les Festes de la Mercè d'enguany.
 
El certamen, que ja havia format part dels inicis del Festival BAM, manté l'objectiu de fomentar un espai de trobada del món musical que permeti posar en valor les comunitats que articulen i promouen l’escolta i la producció discogràfica. A l’edició d’enguany hi seran presents 20 entitats d’arreu del territori, i s’hi podran trobar vinils, discos, llibres, revistes i fanzins. 
 
Pels organitzadors, "la tasca dels segells independents de la ciutat de Barcelona i d'arreu del país és un bon reflex de les diverses comunitats musicals que conviuen i creen a Barcelona." La voluntat d'aquesta trobada és afavorir el coneixement d'aquestes i reivindicar-les com una altra manera d’aproximar-se a la música de base de la ciutat.
 
A banda de la Fira Discogràfica, el mateix Festival BAM comptarà amb altres activitats al recinte de la Fabra i Coats com el Discofòrum, una paella musicada amb Compartir Dóna Gustet i tallers de dansa i improvització.
 
 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats