Viasona té indexats 4.209 grups, 10.373 àlbums i 79.750 cançons

L'Aglaia festival reuneix el talent femení al Claustre de Maó

Anna Ferrer i Clara Peya, Marga Rotger i Marala Trio, protagonistes d'aquesta primera edició del certamen

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

Els dies 16, 17 i 18 d'agost se celebrarà la primera edició de l'Aglaia Festival a l'inigualable espai del Claustre de Maó, Menorca. Com a resposta contra la desigualtat a l'hora de programar propostes musicals protagonitzades per dones per part dels festivals, els organitzadors del certamen volen oferir un cartell exclusivament femení, per així normalitzar la presència femenina als escenaris i propiciar la descoberta de nous talents tant als autòctons com a estiuejants.

El divendres 16 obriran el festival Anna Ferrer, principal exponent femenina de la cançó tradicional menorquina, qui s'acompanyarà per l'ocasió de Clara Peya en un concert únic on es barrejaran els repertoris de les dues artistes.

L'endemà dissabte serà el torn de la mallorquina Marga Rotger, que presentarà per primera vegada el seu nou treball discogràfic Infinit emocionari (Runaway Records, 2019). Per fer-ho, comptarà amb quatre músics (Toni Jaume a la bateria, en Gaspar Àngel Palou a la guitarra elèctrica, en Jaume Sibole al baix i en Sebastià Munt al teclat i a l’acordió) que l'ajudaran a vestir el seu particular folk.

Marala Trio omplirà de música l'última nit de l'Aglaia, qui actuaran per primera vegada a Menorca. Selma Bruna, Clara Fiol i Sandra Monfort interpretaran, en clau de dona, els cants de tradició recollits en el seu primer disc.

Les entrades ja es poden comprar on-line al preu de 12€ en el cas del concert d'Anna Ferrer i Clara Peya i 8€ en els altres dos. També hi ha disponible l'abonament dels tres dies a 25€.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats