Viasona té indexats 4.336 grups, 10.747 àlbums i 82.542 cançons

13 artistes catalans de l’escena pop-rock protagonitzen 'El pop d’una nit d’estiu' acompanyats per la GIOrquestra

El passat dijous el Teatre Grec va acollir aquest concert simfònic inèdit organitzat pel club TR3SC

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Concerts i espectacles

ACN

Tretze artistes catalans de pop-rock han protagonitzat aquest dijous un concert al Teatre Grec acompanyats per la GIOrquestra. 'El pop d’una nit d’estiu', organitzat pel club TR3SC, ha organitzat un especial concert en el marc del Grec Festival de Barcelona, en el qual Maria Arnal i Marcel Bagés, Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Ramon Mirabet, David Caraben, Joan Colomo, Ferran Palau, Judit Neddermann, Clara Peya, Pavvla, entre d'altres, han interpretat els seus temes amb orquestra simfònica. En declaracions a l'ACN, el director musical de l'orquestra i els arranjaments del concert, Marc Timón, ha afirmat que les cançons es poden reconèixer, però s'hi suma "un to més èpic i íntim i amb diferències respecte l'original però conservant l'essència amb les melodies i les lletres".

El duet Maria Arnal i Marcel Bagés han interpretat "Tú que vienes a rondarme" per obrir el concert. Joan Pons (El Petit de Carl Eril) ha interpretat "Sento''; Joan Colomo, "Els amigos"; David Carabén (Mishima), "Un tros de fang"; Alba Carmona, 'Los rincones de tu casa'; Ferran Palau, 'Serà un abisme'; Núria Graham, "Cloud fifteen"; Pavvla, "Planets and stars"; Quimi Portet, "Sunny day"; Judit Neddermann, ''Vinc d'un poble''; Clara Peya, "Greia"; Ramon Mirabet, "Home is where the heart is" i ha tancat el concert Joan Dausà amb "Caure no feia mal".

Timón ha afirmat que ha estat un procés bonic de selecció d'artistes i que aquests havien de ser representatius d'estils i de colors molt diferents i d'alguna manera, ha afegit, la idea era posar-los en comú a través d'una orquestra simfònica.

Segons ha indicat, l'orquestra simfònica aplicada al pop i rock "aporta molta èpica perquè quan s'introdueix la corda i els metalls i sona molt potent i poderós i aporta molta emoció". Alguns temes, ha citat, com el ''Caure no feia mal'' de Dausà "agafa un caire molt emocionant" quan són acompanyats per orquestra simfònica.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.