Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

‘No cal anar a l’Havana’, l'obra de teatre que homenatja les havaneres i les apropa a les noves generacions

El muntatge es podrà veure des del 19 de juliol fins al 4 d'agost al Teatre La Gleva

/ Laura Alberch

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Concerts i espectacles

Redacció, ACN

La Gleva Teatre tancarà la temporada amb el darrer text de l’escriptor Marc Artigau, No cal anar a l’Havana. L’obra, dirigida per Joan Maria Segura Bernadas, es podrà veure des del divendres 19 de juliol fins al diumenge 4 d’agost.

Amb aquesta nova producció, interpretada per Cristina Arenas, Josep Sobrevalls i Miquel Malirach, es pretén fer un homenatge a les cançons i altres tradicions dels avis, destacant d’una forma molt especial l’havanera. Artigau ha dit que es fan versions d’havaneres i es vol, amb l’espectacle, apropar aquest patrimoni a un públic més jove i a públics nous perquè “vegin que una cantada d’havaneres és molt divertit”.

No cal anar a l’Havana, com ha explicat el teatre, és “un brindis pels nostres avis i avantpassats, els quals han configurat el nostre imaginari col·lectiu amb una llarga transmissió de cançons, poemes, dites i balls”.

L’espectacle pretén superar prejudicis sobre el patrimoni cultural català, als quals caldrà col·locar una mirada nova que serveixi d’estímul als espectadors. Artigau ha explicat que les havaneres formen part de l’imaginari de la seva infantesa i li interessava recuperar tot aquest patrimoni que forma part de tots i a vegades és “menystingut”.

Les entrades es poden adquirir a través del web del teatre.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.