Viasona té indexats 4.336 grups, 10.747 àlbums i 82.542 cançons

10 cançons per celebrar que fa 50 anys érem a la lluna

Viasona elabora un llista de reproducció amb cançons que parlen d'aquesta fita històrica

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Llistes de reproducció

Vint de juliol de 1969. Apolo XI. L'espai. Un satèl·lit. Tres homes. Una trepitjada. Tot el món pendent d'una retransmissió històrica. Avui celebrem que fa 50 anys que Amstrong, Aldrin i Collins plantaven la bandera americana a l'escorça de la lluna.

Més enllà de si va ser un muntatge o no, Viasona vol fer el seu especial homenatge amb una llista de reproducció de 10 cançons relacionades, d'una manera o una altra, amb la lluna, l'espai i els astronautes.

- Bajoqueta Rock - "Melonar en la lluna": La cançó que ens relata fil per randa els esdeveniments d'aquell 20 de juliol de 1969... Amb alguna llicència...

- Sau - "Boig per tu": La cançó d'amor per antonomàsia està dedicada a la lluna. Ho sabies?

- Enric Hernàez - "Altres llunes": Potser la cançó que més vegades repeteix la paraula lluna. N'hi ha per tots els gustos.

- La Banda Balca - "L'astronauta": Qui no ha volgut ser astronauta de petit? Aquesta banda de folk per infants dedica una cançó a aquest desig.

- MiNE! - Aelita: Trobar vida a altres planetes és com buscar una agulla en un paller? El científic d'aquesta cançó ho aconsegueix.

- Filippo Landini - "Viatge oníric": La cançó que anima a complir els nostres somnis, per difícils que siguin, per lluny que vagin.

- Núria Feliu - "Germana lluna": Fidel amiga, lleial i constant. Cada nit, passi el que passi, ells serà a dalt del cel.

- Antònia Font - "Astronauta rimador": Els mallorquins tenien el seu propi univers, mai millor dit, i aquesta cançó n'és un clar exemple.

- Duble Buble - Perduts al mig de l'espai: Sintetitzador i pop. No es necessita res més per crear una atmosfera apocalíptica i sideral.

- Xiula - L'astronauta: Cançó astronòmica pels més petits que bressola al ritme d'estels, planetes i naus especials

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.