Viasona té indexats 4.333 grups, 10.740 àlbums i 82.455 cançons

Arriba l’Scope, una eina per identificar cançons a partir de fragments d’una lletra

A través del Messenger de Facebook facilita el resultat més probable i ens proporciona els enllaços de la cançó a YouTube, Spotify o l’iTunes

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Tecnologia

Redacció

A partir d’ara serà més fàcil identificar una cançó a partir d’un fragment de la seva lletra amb l'existència d'un bot (programa informàtic que realitza tasques repetitives a través d'Internet) dissenyat per aquesta tasca. El seu nom és Scope i funciona a través del Messenger de la xarxa social Facebook.

El funcionament del bot Scope és extremadament senzill. En concret només cal enviar un missatge via Messenger escrivint “Scope” seguit d’un fragment de les lletres del títol d’una determinada cançó i ens respondrà detalladament amb aquell resultat més probable. Les possibilitats d’èxit augmenten si s’afegeix el nom del cantant a la consulta, i en cas que el robot s’equivoqui amb la resposta només cal contestar amb la paraula 'wrong' i així ens indicarà un nou suggeriment.

Un cop ens aporta el resultat que esperem, el bot Scope ens permetrà escoltar la cançó desitjada, ja que també proporciona els enllaços de la cançó a YouTube, Spotify o l’iTunes.

Podeu descobrir el seu funcionament i utilitat a través d’aquest enllaç.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.