Viasona té indexats 4.233 grups, 10.485 àlbums i 80.633 cançons

Girona s’omple de música: Arriba la tercera edició de Notes al Parc

El cicle s’allarga tot el juliol i amplia el seu radi d’acció a vuit espais diferents

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

Ja fa tres anys que els parcs de la ciutat de Girona s’omplen de notes. La iniciativa Notes al Parc, impulsada per l’Ajuntament de Girona, té com a objectiu fomentar la cultura de proximitat i donar suport als grups emergents del territori a la vegada que ofereix una alternativa als espais tradicionals on escoltar música en viu.

La programació d'aquest 2019 ha tingut molt en compte la qualitat de les propostes i inclou nou formacions, totes ells vinculades a les comarques de Girona. Pel que fa als gèneres, n’hi haurà per tots els gustos. L’oferta més clàssica la portaran la viola i el contrabaix de Duo Kaeli, la música antiga d’Ensemble Permotio, el quintet de vent i fusta de Bärhof Quintet i el projecte pedagògic de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines.

La part més moderna anirà a càrrec de la formació femenina Karamba i la seva barreja de salsa i hip hop, del músic francès Stene Moshka amb el seu blues i soul, la cantautora empordanesa Rusó Sala i Biflats i la seva cobla. El cicle tancarà el 27 de juliol amb un concert de la cantant sud-africana Karol Green i el seu pop farcit de música d’arrel.

La novetat d’enguany és que s’amplia a vuit els espais que acolliran aquests concerts: el Castell de Montjuïc (Montjuïc), la plaça de l‘Assumpció (Sant Narcís), el parc de Núria Terés i Bonet (Santa Eugènia), el jardí de l’Àngel (Barri Vell), el parc de les Pedreres (Pedreres), el parc del Migdia (Pla de Palau), el parc Central (Eixample) i el parc de la Devesa (Devesa-Güell).

A més, el calendari d’actuacions s’allarga del 4 al 27 de juliol, celebrant-se cada dijous i dissabte a les 20h, a excepció del diumenge 21, que es farà un concert matinal a càrrec de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines, i el dimecres dia 24 de juliol, que actuarà la banda Biflats.

Tots els concerts són gratuïts. Es pot consultar tot el cartell al web de l’Ajuntament de Girona.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats