Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

El Festival Cantilafont tanca cartell musical amb la incorporació d’Enric Montefusco

L’excomponent d’Standstill pujarà a l'escenari d'Oristà juntament amb Pau Vallvé, Clara Peya o Lauren Nine

Enric Montefusco
Enric Montefusco / Sílvia Poch

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

El Festival Cantilafont tanca el cartell musical de la seva setena edició que tindrà lloc el proper 20 de juliol als boscos d'Oristà. L'última incorporació ha estat Enric Montefusco, que pujarà a l'escenari d'Oristà juntament amb els altres artistes que ja havien estat anunciats: Pau Vallvé, Playback Maracas, Clara Peya, la companyia de circ Amer i Àfrica, Will and the People, Joan Català, Lauren Nine i Dj Eneida Fever! En els pròxims dies, però, encara es confirmarà un artista més d'arts escèniques.

Oristà és el poble escollit per l’edició d’enguany, després d’haver-ne trepitjat ja sis, ja que el Cantilafont és itinerant i cada any s’ha anat realitzant a espais completament diferents.

Enric Montefusco hi presentarà el seu nou disc Diagonal (Buena Suerte / El Segell, 2019) que va publicar el passat mes d’abril. Després d’apropar-se a la música popular amb Meridiana (Sony Music, 2016), el seu celebrat debut en solitari, ara ens planteja un joc conceptual.

El disc està gravat amb els instrumentistes que l’acompanyen des de l'inici de la seva carrera com a solista. Amb una proposta més directe i transversal que mai, el repertori es caracteritza tant per la crítica social com pel seu esperit generacional.

Les entrades es poden adquirir anticipadament en aquest web i segueixen a 15€ fins al pròxim 20 de juny, que pujaran a 20€. El mateix 20 de juliol es podran aconseguir a taquilla per 25€.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats