Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

El Palau Robert acull el Clotilde Fest, el cicle de concerts que aposta per les bandes joves

L’Agència Catalana de la Joventut, amb el suport d’iCat i Europa FM, organitza vuit concerts gratuïts durant els mesos de juny i juliol

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Neix el Clotilde Fest, un nou cicle de concerts que vol donar protagonisme al talent jove. És per això que durant els mesos de juny i juliol s’han programat un total de vuit concerts amb propostes artístiques per tots els gustos. Pop, reggae, músiques urbanes o festives es donaran cita al Palau Robert de Barcelona. Aquesta varietat de gèneres permet visualitzar un dels objectius del festival: mostrar la diversitat i la qualitat de l’escena musical actual.

El Clotilde Fest és una de les activitats programades dins les propostes que conformen el programa 'Palau Jove' i està organitzat per l’Agència Catalana de la Joventut, qui compte també amb la col·laboració de les emissores musicals iCat i Europa FM, que tutelaran els diferents concerts.

El 21 de juny es donarà el tret de sortida del cicle, coincidint amb el Dia Internacional de la Música, amb un concert d’iCat protagonitzat pel  trap de Lildami, el rap personal de Pupil·les i l’electropop suau de Pavvla. Els següents dies els seguiran Oques Grasses, Alfred García, Els Catarres, Itaca Band, Shinova, Adala, Suu o 31 FAM, entre d’altres, que exemplifiquen a la perfecció la unió de joventut i talent. La programació completa es pot consultar aquí.

Totes les actuacions són gratuïtes i les invitacions es podran adquirir de diferent manera, depenent de quina és l’emissora col·laboradora. Els passis dels concerts d’Europa FM es podran recollir a la seu de la ràdio (Rambles 88, Barcelona). Les d’iCat es podran demanar a través d’aquest enllaç i posteriorment recollir-les a l’Oficina de Turisme del Palau Robert, dos dies abans del concert.

El nom del festival és un homenatge a la figura de Clotilde Cerdà, que a més de ser filla de l’urbanista Ildefons Cerdà i de la pintora Clotilde Bosch, fou una gran defensora dels drets de les dones i de les classes més humils. També fou la fundadora de l’Acadèmia de Ciències, d’Arts i Oficis a Barcelona, institució dedicada a la formació de les dones.

Durant els concerts, el públic disposarà d’un Punt d’Informació de l’Agència Catalana de la Joventut amb un doble objectiu: per una banda, funcionarà d’espai de suport, denuncia i assessorament en casos de violència i masclista, i per l’altre D’altra, servirà per explicar els riscos associats al consum d’alcohol i drogues. 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.