Viasona té indexats 4.217 grups, 10.432 àlbums i 80.223 cançons

Es cancel·la el Doctor Music Festival

L'organització afirma que el canvi d'ubicació al Circuit de Montmeló n'ha estat la causa

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

La promotora del mític festival de la Vaca ha anunciat, a través d'un comunicat, que finalment no es podrà celebrar aquesta nova edició, prevista pels dies 12, 13 i 14 de juliol.

Segons l'organització, la reubicació forçada per part de l'ACA (Agència Catalana d'Aigües), que va obligar a traslladar el festival d'Escalarre (Valls d’Àneu) al Circuit de Montmeló, n'ha sigut la causa. Aquest canvi d'emplaçament no va ser ben acollit per molt del públic que hi havia d'assistir i molts dels abonaments van ser retornats. A causa d'aquest alt nombre de devolucions i al fet que no s'estaven venent prou entrades pel nou emplaçament, el festival ha hagut de suspendre'n la celebració.

L'organització anuncia que el procés de devolució dels abonaments i entrades ja adquirides s'iniciarà el pròxim divendres 21 de juny. Tots aquells usuaris que hagin comprat a través de doctormusicfestival.com rebran l'import pagat sense haver de tramitar cap sol·licitud. Els compradors que hagin obtingut els seus abonaments a través d'Entradas.com, Ticketmaster, El Corte Inglés i Festicket hauran de dirigir-se a les plataformes corresponents per a tramitar el reemborsament. Per últim, els que ho hagin fet a través de Ticketea i FNAC hauran d'accedir a la seva àrea d'usuari doctormusicfestival.com i facilitar-nos un IBAN on efectuar la devolució. El Festival també posa un mail d'ajuda (help@doctormusicfestival.com) per poder consultar qualsevol dubte o qüestió.

Per més informació clica aquí.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.