Viasona té indexats 4.209 grups, 10.372 àlbums i 79.698 cançons

Arriba la 9a edició del Festival Simfonic, amb un centenar de concerts simultanis i gratuïts a Catalunya i Balears

El pròxim 8 de juny més de 5.000 estudiants d’escoles de música oferiran actuacions simultànies amb diferents estils musicals

Festival Simfonic 2018
Festival Simfonic 2018

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

El pròxim dissabte 8 de juny a partir de les 18 hores, més de 5.000 alumnes d’escoles de música de Catalunya i Balears realitzaran 100 concerts simultanis i gratuïts en el marc de la 9a edició del Festival SIMFONIC. Aquesta iniciativa és possible gràcies a la col·laboració de 243 entitats iestà impulsada per l’Associació SIMFONIC, amb l’objectiu de visualitzar la tasca que realitzen les Escoles de Música, entenent l’aprenentatge musical com una inversió en educació i aconseguint que els joves músics siguin els protagonistes.

Els concerts tindran lloc a espais tan singulars com La Nau Bostik a Barcelona, el Pati de les Magnòlies a Girona, el pati del Teatre Kursaal a Manresa, l’Auditori Municipal Enric Granados a Lleida, el Palau Despuig a Tortosa o el CaixaForum Palma a Mallorca, entre molts d’altres.

Les actuacions agruparan diferents estils musicals i enguany es podrà escollir entre formacions de caràcter clàssic (orquestres simfòniques, música de cambra, recitals de piano i cant coral), concerts de swing, grups de jazz, cors de gospel, música electrònica i música tradicional i popular.

En aquesta novena edició, elFestival SIMFONICcompta amb l’apadrinament del grup de pop-rock Els Catarres, que ha estat el protagonista del videoclip de presentació del Festival. En el seu honor, la cançó “Fins que arribi l’albade l’àlbum Tots els meus principis (Música Global, 2018) sonarà el dia 8 de juny a les 19 hores de manera simultània a tots els concerts.

Podeu consultar els concerts que es realitzaran a les diferents ciutats simfòniques del Principat i Balears al web del festival.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats