Viasona té indexats 4.336 grups, 10.748 àlbums i 82.557 cançons

El Taller de Músics celebrarà els seus 40 anys amb les ‘12 hores de Jazz a la Ronda’

El pròxim 15 de juny diverses formacions fusionaran jazz amb rap, soul, música balcànica, swing i música llatina en un acte gratuït a la Ronda Sant Antoni de Barcelona

/ Fundació Taller de Músics

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Concerts i espectacles

Redacció

El Taller de Músics, una escola pionera en l'àmbit del jazz, el flamenco i les músiques populars modernes celebrarà els seus 40 anys el pròxim dissabte 15 de juny a la Ronda Sant Antoni de Barcelona. Després de convertir-se en una institució de referència internacional i un agitador cultural a la ciutat, recupera per aquesta ocasió les mítiques '12 hores de Jazz a la Ronda, una festa única a Barcelona que es va celebrar entre els anys 1981 i 1987, i que forma part de la memòria històrica del Taller.

La festa serà gratuïta i anirà de les 12h del migdia a 12h de la nit amb actuacions de diverses formacions que fusionaran jazz amb rap, soul, música balcànica, swing i música llatina.

A la Ronda Sant Antoni hi haurà l’escenari principal i al llarg del dia diverses bandes de carrer s’aniran succeint tocant pels voltants del Mercat de Sant Antoni. Serà una gran festa popular que dinamitzarà el barri i els seus voltants, en 12 hores de música sense interrupció, que comptarà amb Andrea Motis & Joan Chamorro Group, Monique Makon & Original Jazz Orquestra amb Back to Amy, el primer tribut a Amy Winehouse amb una big band a l'estat espanyol, Sara Terraza & the Black Sheep, A free K o les Balkan Paradise Orchestra, entre d’altres.

Podeu consultar el programa complet d’actuacions a través del web de les ‘12 hores de Jazz a la Ronda’.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats