Viasona té indexats 4.233 grups, 10.487 àlbums i 80.643 cançons

Comença la inscripció per a professionals i expositors per la 22a edició de la Fira de la Mediterrània

Manresa tornarà a ser el punt de trobada per als professionals de les arts escèniques, la música i la cultura popular del 10 al 13 d’octubre

/ Fira_Merditerrània_Manresa

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Fires, mostres i trobades

Redacció

Ja ha començat la inscripció per a professionals de les arts escèniques, la música i la cultura popular de cara a la propera edició de la Fira de la Mediterrània de Manresa, que tindrà lloc del 10 al 13 d’octubre d’enguany. La trobada té un caràcter interdisciplinari i aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre i en els darrers 22 anys ha esdevingut un marc d'intercanvis entre professionals del sector que venen i compren espectacles.

A través d’aquest formulari es poden realitzar les acreditacions per professionals i també s’ha obert el termini de reserva d'estands de la Llotja professional, un punt privilegiat de contacte i compravenda tant del sector musical com de les arts escèniques. Fins al proper 31 de juliol hi ha una tarifa reduïda per a fer la inscripció.

El certamen comptarà amb més de 100 actuacions i jornades professionals que acolliran presentacions de projectes, reunions ràpides, trobades en xarxa, showcases i una àmplia zona d'expositors.

La inscripció de propostes artístiques, companyies o grups va finalitzar el passat 4 de març i aquelles que siguin sel·leccionades per formar part de la programació d’aquesta 22a edició de Fira Mediterrània de Manresa rebran la confirmació oficial de la seva participació abans del 4 de juliol de 2019 per correu electrònic.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.