Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

El Festival Minimúsica torna al Poble Espanyol el pròxim 19 de maig

La programació compta amb noms com Mishima, Maika Makovski, Reggae per Xics, Azucarillo Kings i Las Auténticas

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

El Festival Minimúsica torna al Poble Espanyol el pròxim diumenge19 de maig amb un cartell de luxe i diverses activitats per a menuts de 0 a 12 anys. Des de les 11h a les 18:30h el Minimúsica posarà a l’abast de nens i nenes diverses experiències musicals inclosos concerts en directe de bandes i artistes de renom adaptats per emocionar i fer gaudir grans i petits. Enguany, el cartell del dia Minimúsica està encapçalat ni més ni menys que per Mishima, Maika Makovski, Reggae per Xics (The Penguins), Azucarillo Kings i Las Auténticas.

A banda dels directes, el festival inclou el nou espectacle familiar de Marc Parrot & Eva Armisén, Tinc un paper, un projecte que inicialment va ser un llibre-disc i que ha donat origen posteriorment a aquesta proposta escènica musical i de pintura que gira entorn del treball en equip. En Marc cantarà i l'Eva l'acompanyà amb il·lustracions en directe.

La carpa del Poble Espanyol es convertirà en una gran roller disco, on es podrà ballar sobre patins i servirà per aprendre la tècnica de l'scratch, el breakbeat i com donar groove a una sessió amb el taller que impartiran Pioneer DJ Kids. També hi haurà tallers per crear instruments de cartró, projeccions de curtmetratges de temàtica musical i espais d’esbarjo amb jocs de fusta per a menuts de 0 a 3 anys i més grans.

D’altra banda, el cantant i productor Guillamino dinamitzarà laBaby Shark Dance, una estora disco amb la qual els més menuts podran ballar sense parar i jugar a ritme de la popular cançó Baby Shark.

Les entrades i abonaments per més d’una persona es poden adquirir al web del Minimúsica.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats