Viasona té indexats 4.195 grups, 10.339 àlbums i 79.406 cançons

S’obren les inscripcions per poder actuar al Kastanya.cat, el festival que promou l'ús del català i l'occità a través de la música

Es tracta d’una iniciativa del Departament de Cultura amb el suport de Lleida TV i la col·laboració de l’Escola de Música L’Intèrpret i la sala Cotton Club de Lleida

Kastanya_cat
Kastanya_cat / Kastanya_cat_2018

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

Ja estan obertes les inscripcions per participar en la iniciativa Kastanya.catque organitza el Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, amb el suport de Lleida TV i la col·laboració de l’Escola de Música L’Intèrpret i la sala Cotton Club de Lleida.

Al Kastanya.cat hi poden participar tota mena de formacions musicals, de qualsevol estil i composició, que cantin en català o en alguna variant de l'occità i que vulguin seguir una trajectòria musical en aquestes llengües. Al setembre s’enregistraran fins a set programes de televisió que serviran per presentar els grups participants, i que s’emetran les set setmanes anteriors al gran concert final que es farà a Lleida el diumenge 17 de novembre.

Cada formació participant rebrà un enregistrament de dos dels seus temes, i el temps màxim d’actuació de cada formació durant el concert no podrà superar els 20 minuts, incloent-hi el temps d’ajustament dels instruments. De tota manera, en el cas que el nombre de grups inscrits superi les possibilitats de Kastanya.cat, o dels espais on es desenvoluparà, se’n farà una tria segons a criteris qualitatius i per mirar de garantir la màxima diversitat musical i territorial, tot prioritzant les formacions que no hagin participat en cap de les edicions anteriors.

Per inscriure-s’hi caldrà emplenar aquest formulari i el document de cessió de drets d’imatge i propietat intel·lectual, a banda d’atendre els requeriments d’informació addicional que pugui fer l’organització, que confirmarà la inscripció als diferents participants per correu electrònic.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.