Viasona té indexats 4.340 grups, 10.765 àlbums i 82.613 cançons

Els Premis Alícia de l'Acadèmia Catalana de la Música comencen a escalfar motors

Les entitats associades i els acadèmics ja poden presentar candidatures de forma telemàtica que seran sotmeses a votació de juny a setembre

Premis_AlÍcia_2018
Premis_AlÍcia_2018 / Acadèmia_Catalana_Música

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Premis i concursos

Redacció

Els Premis Alícia, els guardons anuals de l'Acadèmia Catalana de la Música que se celebraran al mes de setembre comencen a escalfar motors. Des del passat 2 de maig ja es poden presentar candidatures de forma telemàtica a les diferents categories. Els Premis Alícia estan oberts a les diferents entitats associades i els acadèmics que poden proposar un un màxim de 3 propostes per categoria, que poden ser persones, projectes, formacions o entitats que considerin mereixedores del reconeixement en cada categoria. Les propostes es poden presentar fins el pròxim 22 de maig. El Consell Acadèmic en designarà 10 per categoria, per ser sotmeses a votació.

En l’edició 2019 s’atorgaran 11 premis, separats en 3 blocs:

A) Les categories: Autoria o Composició, Interpretació, Inter-disciplina, Producció discogràfica, Directe i Talent emergent; premiaran projectes, músics o entitats que hagin produït, editat o estrenat obres dins del període comprès entre l’1 de gener de 2018 i el 30 d’abril de 2019.

B) Les categories: Projecte Social, Projecte Educatiu, Internacionalització i Periodisme Musical, no estan subjectes a cap temporalitat, és a dir, poden ser projectes o propostes que venen desenvolupant-se o s’hagin desenvolupat des de temps enrere.

C) La categoria: Premi a la Trajectòria, d’una persona o entitat es donarà a la proposta presentada pel Grup de Treball de Premis i el Consell Acadèmic i votada per la Junta directiva de l’Acadèmia.

Les categories A i B es votaran per tots els acadèmics i entitats associades que vulguin participar-hi mitjançant els formularis que es facilitaran des de l’Acadèmia. Del 3 al 16 de juny hi haurà una primera ronda de votacions en la qual cada acadèmic i entitat associada podrà votar un màxim de 3 candidatures per categoria, per determinar les 4 candidatures finalistes que passaran a l’última ronda de votacions que es farà del 18 al 30 de juny.


 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.