Viasona té indexats 4.382 grups, 10.777 àlbums i 82.769 cançons

Escoltar música amb companyia: arriba una nova sessió de Discofòrum

La pròxima trobada tindrà lloc el 8 de maig a l’Antiga Escola Massana de Barcelona

discofòrum_cultura_viva
discofòrum_cultura_viva

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Fires, mostres i trobades

Redacció

En el marc del programa Cultura Viva de l'Ajuntament de Barcelona el 8 de maig es farà un nou Discofòrum a l’Antiga Escola Massana del carrer Hospital de Barcelona. Una activitat que s’està duent a terme des de fa mesos a diferents barris de la ciutat per treballar la participació cultural des d’una altra perspectiva, amb un grup de persones que es troba per tal de compartir música, experiència i debat.

En aquestes sessions de Discofòrum cada persona porta una cançó perquè s’escolti i després es comenta, amb les aportacions de tot el grup: sensacions, gustos, lletra, melodia i vincles. Les sessions duren al voltant de dues hores i es convoquen després de cada trobada. Al final de cada Discofòrum es fa un resum per poder recordar la trobada i tornar a escoltar les cançons proposades.

La propera sessió tindrà lloc el pròxim 8 de maig a partir de les 18:30h amb el lema ‘Escoltar no és poca cosa’. La sessió comptarà amb una presentació del Discofòrum i audicions obertes amb comentaris dels assistents per compartir i reflexionar sobre la potència de l’escolta. A les 19:10h hi haurà una intervenció del director del Museu de la Música de Barcelona Jaume Ayats que parlarà sobre "El paper de l’escolta en la creació musical". Es clourà la sessió amb una conversa oberta a partir de les 19:40 hores amb la participació d’Aurelio Castro, Judit Panxeta, Amàlia Lavado i Fede Castro -participants habituals dels Discofòrums-, el mateix Jaume Ayats i l’equip organitzador del Discofòrum.

L'activitat és gratuïta, amb prèvia inscripció per reservar plaça enviant un correu a discoforum.culturaviva@bcn.cat.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.