Viasona té indexats 4.209 grups, 10.372 àlbums i 79.703 cançons

La Sala Montjuïc avança part de la seva programació per aquest estiu

S’han presentat les quatre nits especials amb el Festival Grec

/ wom\'s_collective

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

El cinema a la fresca Sala Montjuïc arriba a la dissetena edició consolidat com un dels referents de la programació cultural d’estiu a la ciutat de Barcelona. En aquesta edició, que se celebrarà tots els dilluns, dimecres i divendres del 28 de juny al 2 d’agost, es realitzaran un total de 16 sessions de cinema a la fresca i música en viu en un marc incomparable: els jardins que envolten el Castell de Montjuïc.

La Sala Montjuïc inclourà a la seva programació quatre Nits Grec especials que acompanyaran al Festival Grec en el seu viatge artístic i cultural pel món anglosaxó. Aquest viatge arrancarà el 5 de juliol amb la projecció d’Uno de los nuestros(Goodfellas) de Martin Scorsese, que anirà precedida d’un concert de rhythm & blues dels anys 40 i 50 protagonitzat per un concert d’Alice & the Wonders. La road movie per on seguirà aquest viatge el pròxim 10 de juliol serà Green Book del director Peter Farrelly, així com el concert del col·lectiu femení de jazz i pop WOM’s Collective. La tercera Nit Grec a la Sala Montjuïcdel 19 de juliol la protagonitzaran el curtmetratge Tharib de Gererad Vidal iLas aventuras de Priscilla, reina del desierto de Stephan Elliott que anirà precedida d’un concert de la jove promesa de música negra de Barcelona Monique Makon and the Soul Titoo’s. I a la quarta i última nit amb el Festival Grec el pròxim 31 de juliol, hi ha prevista la projecció de Hacia rutas salvajes (Into de Wild) de Sean Pean, un film que anirà precedit de l’actuació del quartet de jazz Rita&Lucía.

La programació completa de Sala Montjuïc, que inclourà dotze nits més de cinema i música en viu al Fossat de Santa Eulàlia del Castell de Montjuïc; es farà pública en les pròximes setmanes.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats