Viasona té indexats 4.233 grups, 10.486 àlbums i 80.634 cançons

Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor, Mishima i Guillem Roma són alguns dels artistes de la 4a edició dels Festivals Alta Segarra

Pujalt, Aguilar de Segarra i Calaf són les tres poblacions que acolliran els concerts d'enguany

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

Aquesta setmana s’han desvetllat les tres localitats que acolliran la quarta edició dels Festivals Alta Segarra que seran Pujalt, Aguilar de Segarra i Calaf. Un any més, el certamen vol visibilitzar i posar en valor diferents espais de l’Alta Segarra i els seus indrets més emblemàtics amb una oferta cultural de qualitat. Coincidint amb la diada de Sant Jordi, l’organització ha posat a la venda els abonaments per al festival a través del portal www.entrapolis.com.

La població de Pujalt acollirà el concert de Jo Jet i Maria Ribot amb el Cor el pròxim divendres 12 de juliol i el de Mishimal’endemà dissabte, 13 de juliol. El següent cap de setmana serà el torn d'Aguilar de Segarra, que prendrà el relleu el divendres 19 de juliol amb l’espectacle La tendresse d’Anna Roig& Àlex Cassanyes Big Band Project mentre que dissabte seran Roger Mas i la Cobla Sant Jordiels que pujaran dalt l’escenari. El darrer cap de setmana dels Festivals Alta Segarra se celebrarà a Calaf, on el 26 de juliol tindrà lloc el concert de Guillem Roma i, l’endemà 27 es tancarà la quarta edició amb l’espectacle Léon amb The Pinker Tones, elQuartet Brossa i el Quartet Mèlt.

El preu oscil·la entre els 12 i el 17 euros, segons el concert, i hi haurà l’opció d’agafar les entrades amb o sense tast gastronòmic. Aquest tast té un cost de 10 euros i un any més estarà organitzat pel Grup Anifcalac amb el qual es podran degustar productes de proximitat de gran qualitat, incloent menjar i beguda.

D’altra banda també hi ha l’abonament complet que inclou els sis concerts, al preu de 80 euros, el qual també es pot adquirir amb els tastos per a tots els concerts per 120 euros.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.