Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

Arriba la 6a edició del SONOMAV, el festival de petit format per a grups emergents de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona

Els participants tenen fins el dia 8 d’abril per inscriure’s al concurs

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Premis i concursos

Redacció

Els alumnes de Realització d'Audiovisuals de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona, EMAV, convoquen una nova edició del concurs de grups de música novells SONOMAV. Els participants tenen fins el dia 8 d’abril per inscriure’s al concurs a través del formulari de la web.

La idea que va néixer com una pràctica pels alumnes de l’Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona per donar la oportunitat de donar-se a conèixer a joves músics emergents. D’entre tots els grups i/o solistes participants, es farà una preselecció dels finalistes que actuaran al concert gratuït de tancament a la Sala Salamandra de l’Hospitalet de Llobregat el pròxim 2 de maig.

Els membres del jurat seran els encarregats de repartir els tres premis del concurs. El primer dels quals consisteix en la gravació d'una maqueta als estudis de l’EMAV, una sessió de fotos i la gravació en directe del concert. Els assistents tindran també un paper important: seran els qui, a través de votació popular in situ, escolliran una de les tres bandes perquè s’emporti el premi del públic.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.