Viasona té indexats 4.233 grups, 10.485 àlbums i 80.633 cançons

Spotify incorpora Discover Quickly, una nova eina per ajudar-nos a descobrir noves cançons i artistes

La plataforma suma aquesta funcionalitat especialment addictiva

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Tecnologia

Redacció

El gegant de la música en streaming Spotify ha incorporat l’eina Discover Quickly per ajudar-nos a descobrir noves cançons i artistes de forma ràpida i visual. Es tracta d’una interfície dissenyada específicament per descobrir música on immediatament apareixen en format mosaic les portades dels discos de cada cançó, cada llista de reproducció i nous llançaments basada en totes les llistes, preferències i recomanacions d’Spotify de cada usuari.

A més de les recomanacions d’Spotify, també es pot optar pel descobriment setmanal o el radar de novetats associat a les nostres preferències o cerques habituals. El ritme de funcionament de Discover Quickly és molt àgil i en passar el punter per la portada de qualsevol disc ja es reprodueix la cançó associada immediatament, que es pot guardar en una nova playlist sense sortir de la mateixa interfície de l’eina.

De totes les novetats que en els darrers temps ha presentat Spotify, Discover Quickly és la més addictiva, ja que incorpora una guia visual que va més enllà de les llistes de reproducció habituals i fa menys farragosa l’escolta de cançons perquè no s’han d’avançar de forma manual una a una.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.