Viasona té indexats 4.333 grups, 10.740 àlbums i 82.455 cançons

Tornen les Trobades de Música Mediterrània a Torroella de Montgrí de l’11 al 13 d’abril

El programa inclou activitats obertes de a tots els públics amb concerts gratuïts de Xavi Lozano, Tornaveus i La Ploma de perdiu

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Fires, mostres i trobades

Redacció

Els dies 11, 12 i 13 d’abril tindran lloc les XIV  Trobades de Música Mediterrània amb el lema "Un mar en cercle" a Torroella de Montgrí. Les jornades conjuguen la presència del cercle i el moviment circular en la cultura popular, en la música, la dansa, els jocs, o els instruments, i com a element subjacent en moltes tradicions d’aquí i d’arreu de la Mediterrània.

Les Trobades de Música Mediterrània arriben amb un programa d’activitats obertes a
tots els públics amb actuacions  musicals gratuïtes com les de Xavi Lozano que oferirà l’espectacle Bufa & Sons, el concert de polifonia tradicional catalana amb Tornaveus  i un concert-vermut amb La Ploma de perdiu. El programa també compta amb una nit amb foguerons, tallers familiars, demostracions de balls i l’espai gastronòmic.

D’altra banda, en el marc de les trobades el dissabte 13 d’abril s’oferiran quatre tallers  per aprofundir de forma pràctica i participativa en les músiques mediterrànies amb un programa específic de formació de danses de la regió turca de Pontos a càrrec de Xristos Sidiripoulos, de percussió de ball de gegants amb Albert Garcia, de polifonia amb Jaume Ayats i de percussió i gir dervix a càrrec d’Aniol López i Virgínia-Joëlle López.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats