Viasona té indexats 4.340 grups, 10.765 àlbums i 82.616 cançons

L'espectacle "Black Music pels més menuts" farà temporada a Barcelona del 15 al 31 de març

Es planteja com un experiment musical que repassa la història de la música negra i és un dels pocs espectacles de l'àmbit europeu que s'adrecen a nadons de 0 a 5 anys

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Públic familiar

Redacció

A mitjans de març arribarà a Barcelona l’espectacle "Black Music pels més menuts" per fer temporada al Teatre Tantarantana. Un espectacle que s’adreça als nadons de 0 a 5 anys i les seves famílies per fer-los viatjar a través de la història de la música negra, des de les cançons espirituals al funky.

Aquesta proposta de la Companyia Pels més menuts, sota la producció del Black Music Festival, es farà els divendres i els caps de setmana del 15 al 31 de març i a través de sessions familiars obertes al públic i sessions escolars privades, els assistents podran descobrir un repertori adaptat a les necessitats i l'exigència dels més menuts.

Cada sessió esdevindrà única i està plantejada com un experiment musical en que la interacció i complicitat entre el públic i els músics esdevé el valor principal. Al llarg d’aquest viatge a la història de la música negra els intèrprets, envoltats pels nens, treballen aspectes com la capacitat d'audició, la concentració, l'emotivitat, la psicomotricitat i la relació entre individus.

Amb només un any de vida des de la seva estrena, el "Black Music pels més menuts" ha estat nominat en la categoria de millor espectacle de públic familiar als premis ARC (Associació de representants, mànagers i promotors de Catalunya).

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.