Viasona té indexats 4.140 grups, 10.185 àlbums i 77.779 cançons

El Col·lectiu de Treballadores de la Música València en vaga durant un mes per denunciar el "purplewashing" pel 8M

Aturen la seva activitat per combatre les situacions de discriminació i les actituds masclistes que viuen en el sector

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció

Un centenar de dones que formen part del Col·lectiu de Treballadores de la Música València (CTMV) han decidit fer vaga durant tot el mes de març. Amb motiu de la vaga convocada pel proper divendres 8 de març, les músiques valencianes volen denunciar les actituds masclistes i situacions de discriminació professional que viuen en el sector.

Les músiques expliquen diverses situacions a què han hagut de fer front durant la seva trajectòria professional, en un sector que asseguren que està ple d'estereotips. Les integrants del col·lectiu denuncien que "n'estan fartes que se les cridi per a especials del 8 de març".

La convocatòria de vaga servirà per denunciar el purplewashing, que és un "rentat de cara" de certes institucions o empreses per posicionar-ne a favor dels drets LGTBI. Per això consideren molt "necessària la implicació de totes" per posar en valor "iniciatives de projectes femenins i feminitzats" així com "repensar els models d'oci" per fer alternatives amb "valors coherents i inclusius".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.