Viasona té indexats 4.327 grups, 10.726 àlbums i 82.047 cançons

El Festival ElMini d’Olot presenta cartell amb protagonistes com Clara Peya, Ernest Crusats i bandes locals com Estruç i Fetus

La 9a edició es realitzarà en un sol cap de setmana entre el 14 i 17 de març

Ferran Palau a ElMini 2016
Ferran Palau a ElMini 2016

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

ElMini, el Festival de Butxaca d’Olot, arriba a la 9a edició el cap de setmana del 14 al 17 de març.  En aquesta edició destaquen les actuacions d’artistes com Clara Peya, Ernest Crusats -veu principal de la coneguda banda La Iaia- i bandes locals com Estruç i Fetus.

El festival està organitzat per l’Associació cultural La Química, formada per diverses persones actives en el camp de la música, les arts o la gestió cultural. Va néixer amb l'objectiu de portar a la ciutat d’Olot concerts en solitari d’artistes que habitualment es presenten acompanyats del seu grup a través de concerts íntims i de petit format. Alhora el festival també vol ser una plataforma pels artistes emergents a la vegada que es consolida com un festival de referència.

Els artistes que presentaran les seves cançons a partir del dijous 14 de març a la Sala Torín, on actuaran Ramon Aragall i Xavier Calvet. El divendres 15 es traslladaran a l’Orfeó Popular i el Casino Olotí on actuaran Stene Moshka i Riders of the Canyon i els olotins Estruç, respectivament. De cara al dissabte 16 arribaran els característics ‘Concerts d’estar per casa’ que es faran en espais com la Can Siurana, Can Trincheria o el Bar Bruixes, i comptaran amb artistes com Namina i Ernest Crusats, o Daniel Lumbreras. El mateix dia també actuaran Ljubliana & The Seawolf i Ko Ko Mo a la Sala Torín i Bad Mongos amb Fetus al bar Bruixes. Per últim, el diumenge 17 tindrà lloc un vermut musical amb Trave Cigar Box & Mr. Praiets  al Líquid Club i tancarà el Festival ElMini l'actuació de Clara Peya a la Sala Torín d’Olot.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.