Viasona té indexats 4.209 grups, 10.372 àlbums i 79.703 cançons

S’obre la convocatòria per participar a la 9a edició del Festival Brot

La iniciativa vol impulsar bandes novelles i nous talents emergents i es poden presentar propostes fins el proper 1 de març

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

Des del passat 25 de gener s’han obert les inscripcions per participar a la nova edició del BROT, el festival per donar impuls a bandes novelles i nous talents emergents de la ciutat de Barcelona organitzat pels espais i casals de joves de la ciutat amb el Departament de Joventut.

Si voleu participar com a grup o com a solista heu de presentar la vostra proposta a través d’aquest formulari d’inscripció i teniu temps fins al proper 1 de març.

El concurs comptarà amb un premi del públic, i un premi del jurat, dotat de 1.800 euros en la Categoria Brot (per participants fins a 25 anys) i de 750 euros en el cas de la Categoria Embrió (per participants de 14 a 18 anys), que es repartirà de forma igualitària entre tots els grups finalistes. Així doncs, cadascuna de e les 6 bandes que arribin a la final del Brot rebran 300 euros i 150 euros en el cas dels 5 grups de l’Embrió.

El Festival Brot vol oferir als participants un altaveu per donar-se a conèixer i al mateix temps vol difondre i promoure els equipaments juvenils i musicals municipals per esdevenir una plataforma de difusió de la creació musical jove i emergent de la ciutat.

Per a més informació o qualsevol dubte, envieu un mail a: festivalbrot@bcn.cat

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.