Viasona té indexats 4.336 grups, 10.748 àlbums i 82.557 cançons

Neix el projecte La festa de la Pau que compta amb la participació d’artistes com Gemma Humet, Natxo Tarrés o Els Amics de les Arts

El segell Tot Sona Records engega el projecte a benefici de Metges sense Fronteres

festa_de_la_pau
festa_de_la_pau / damaris_gelabert

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció

A partir de la cançó ''La festa de la pau'' que l’any 2004 van compondre Dàmaris Gelabert i Eulàlia Canal ha nascut el projecte Festa de la Pau, que té com a propòsit difondre un missatge poderós entorn de la pau i la no-violència. El segell Tot Sona Records, dirigit pel mateix Dàmaris Gelabert i Àlex Martínez, engega aquest projecte a benefici de Metges Sense Fronteres, amb l'objectiu de fer arribar a l'entorn familiar i educatiu uns valors que han marcat des del principi totes les produccions del segell i les cançons de la reconeguda artista.

Del projecte neix un nou enregistrament d’aquesta cançó, interpretat per reconeguts artistes de l’escena musical catalana, del qual es grava un making of. Els artistes que participen en l’enregistrament són Els Amics de les Arts, Àlex Martínez, Arnau Figueres, Arnau Tordera, Dani Espasa, Dàmaris Gelabert, Elena Gadel, Ferran Conangla, Gemma Humet, In Crescendo, Manu Guix, Marta Roma, Natxo Tarrés, Olvido Lanza, Pau Figueres, Santi&Mariona Duet i la Coral de l’Escola Voramar.

La particularitat de la cançó és que ofereix una visió optimista que transforma esdeveniments tràgics en elements màgics, que substitueix allò que no ens agrada pel que desitjaríem que fos, a través de nombroses metàfores que encanten als infants.

El projecte consta també d’un conte inspirat en la cançó. Eulàlia Canal escriu Si tingués la màgia d’un mag, amb il·lustracions de Robert Garcia.

L’organització Metges Sense Fronteres serà la beneficiària de tots els ingressos digitals del vídeo i de la cançó, així com d’una part del conte imprès. La intenció és donar continuïtat al projecte, no només amb les aportacions inicials dels creadors del projecte, sinó amb les idees i recursos que se’ls faci arribar des de l’entorn educatiu i familiar per potenciar el missatge de la pau i la no-violència amb una mirada esperançadora.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.