Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

Spotify planeja llençar un reproductor de música pel cotxe

Fonts afirmen que valdrà un 100 dòlars, tot i que el gegant de la música en streaming encara no ha confirmat res,

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Tecnologia

Redacció

Fonts anònimes afirmen que el gegant de la música en streaming té la intenció de llençar un reproductor de música especial pel cotxe amb control de veu per mantenir lliures les mans.

Pel que se sap, el dispositiu costarà un 100 dòlars (uns 88 euros)  i es podrà utilitzar sense necessitat de dependre d'una altra plataforma, així que compatirà directament amb el CarPlay d'Appel, l'Assistant y Android Auto de Google i l'Alexa d'Amazon.

Com si d'un smartphone es tractés, el dispositiu funcionarà sincronitzant amb l'equip de so de l'automòbil a través de Bluetooth i inclourà botons que es podran configurar perquè comenci una o altra llista de reproducció.

El que encara no se sap és si disposarà de connexió 4G, si necessitarà de WiFi o bé si serà possible baixar-se les cançons abans de començar el viatge per no haver de dependre d'internet durant el viatge.

Tot i que Spotify no ha confirmat res, el rumor porta uns quants mesos circulant. Ben aviat sortirem de dubtes i és molt possible que, si s'arriba confirmar, la integració que tenen la resta de plataformes amb Spotify es vegi limitada per tal de potenciar la seva pròpia solució.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.