Viasona té indexats 4.209 grups, 10.372 àlbums i 79.698 cançons

El Festival Musical Telecogresca presenta el cartell d’enguany amb Auxili, Pupil·les, Buhos i Zoo

La 40a edició del festival es farà el pròxim 6 d’abril al Parc del Fòrum de Barcelona

telecogresca
telecogresca / associacio_telecogresca

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

Redacció

El Parc del Fòrum de Barcelona acollirà el proper 6 d’abril la Telecogresca, el multitudinari festival de vuit hores de música ininterrompuda. El cartell d’enguany comptarà amb grups referents com Auxili, Pupil·les, Buhos, Zoo o Oques grasses.Aquests últims presentaran el seu nou disc titulat Fans del sol.

A banda de l’escenari Analògic, on actuaran les formacions que s'han anomenat, també es podrà gaudir de les actuacions de l’escenari Digital, on s'hi programaran artistes de l'escena electrònica com MS Nina, Hektor Mass, DJ Afrika i Dj i DJ Kärdo. Per últim, l'escenari Engresca’t acollirà les actuacions dels guanyadors del concurs de música emergent que organitza la mateixa Associació Cultural Telecogresca.

Aquesta és la 40a edició que organitza l’Associació Cultural Telecogresca, formada per estudiants universitaris, majoritàriament de l’ETSETB (Escola Tècnica Superior d’Enginyeria de Telecomunicacions de Barcelona) que a banda de participar de la vida associativa de la universitat, s’uneixen per organitzar aquest festival ja consolidat.

Les entrades ja són disponibles al web oficial.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats