Viasona té indexats 4.382 grups, 10.777 àlbums i 82.769 cançons

La 22a Fira de la Mediterrània de Manresa escalfa motors

S’obre la convocatòria per rebre propostes artístiques fins el proper 4 de març

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Fires, mostres i trobades

Redacció

La 22a Fira Mediterrània de Manresa que enguany se celebrarà del 10 al 13 d'octubre ja escalfa motors demanant creacions artístiques que pivotin sobre algun dels seus eixos programàtics: cultura popular i música del món i folk. La Fira Mediterrània té la particularitat d’aplegar infinitat de propostes degut al seu caràcter interdisciplinari -arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral, teatre-, que transformen la capital del Bages per uns dies.

Les propostes es poden adreçar a la Fundació Mediterrània, Fira d'espectacles d'arrel tradicional complimentant el formulari que es troba a aquest apartat web. D’aquí al 4 de març, data en que finalitza el procés de recepció de propostes artístiques, es realitzarà valoració contínua de les propostes rebudes des de l’inici d’aquesta convocatòria.

La Fira Mediterrània es posarà en contacte amb les propostes seleccionades abans del 4 de juliol de 2019per correu electrònic. I com recorden les bases de la convocatòria, l’organització també posarà a disposició de les companyies / grups actuants els elements tècnics necessaris per al desenvolupament de l’espectacle, en funció de la seva disponibilitat pressupostària i dels materials.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.