Viasona té indexats 4.186 grups, 10.322 àlbums i 79.278 cançons

El Maria Canals Educa i el Taller de Músics acosten la música als més petits per setè any consecutiu

Més de 300 nens i nenes participen en el projecte impulsat pel Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

ACN
El Maria Canals Educa i el Taller de Músics col·laboren per setè any consecutiu per acostar la música a més de 300 nens i nenes de cinc escoles de Barcelona. El projecte, que agermana escoles d'educació primària i l'escola de música Taller de Músics, s'inicia aquest dimecres amb un recital de baix als centres participants i finalitzarà el 15 de maig amb un concert a la Fabra i Coats, on l'alumnat podrà escoltar diversos estudiants del Taller de Músics tocant plegats. Amb aquesta iniciativa, el Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona vol difondre entre els més petits el gust per la interpretació i fomentar la curiositat per trobar noves maneres d'entendre la música.
 
Durant cinc setmanes, entre el 9 de gener al 10 de maig, alumnes del Taller de Músics oferiran recitals didàctics de proximitat de diversos instruments a les escoles públiques Orlandai, Els Horts, Can Carabassa, El Mar i El Til·ler, dels districtes de Sarrià-Sant Gervasi, Horta-Guinardó i Sant Martí. Els nens i nenes gaudiran d'una sessió de baix amb Alan Pribizchuk, coneixeran la percussió amb Genís Riera, participaran en una classe de veu amb Anna Jané i Omar Gonzàlez, tindran una sessió de guitarra a càrrec Ramon Cugat i Joan Rotger i escoltaran la bateria amb Roger Calduch.

El 28 de març es farà una audició escolar d'un concursant al Petit Palau i, després de cinc mesos d'estar en contacte amb diferents instrumentistes i instruments, l’alumnat de primària veurà en 'ensemble', a la Fabra i Coats, tots els instruments que han tocat per separat.

L'activitat, que es va iniciar l'any 2008, s'emmarca dins de l'OFF Concurs, el programa educatiu, social i divulgatiu de l'associació del Concurs Internacional de Música Maria Canals de Barcelona i té com a finalitat promoure la pràctica del piano i facilitar-ne l'accés entre el conjunt de la societat.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.