Viasona té indexats 4.186 grups, 10.322 àlbums i 79.278 cançons

Tarragona recupera el Festival d’Estiu al Camp de Mart amb Rosario, Amaia Romero o Els Catarres

El consistori treballa en la incorporació d’un cantant o grup internacional com a cap de cartell

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

ACN
Tarragona recuperarà l’any que ve el Festival d’Estiu al Camp de Mart, un cop certificada l’adequació d’aquest espai. De moment, ja hi ha noms confirmats, com Amaia Romero, Rosario, Vanessa Martín, Els Catarres, Beret o Manolo García. Aquesta és només una part dels artistes que actuaran en aquesta edició, que se celebrarà entre el juliol i setembre i que encara treballa en la incorporació d’un intèrpret o grup internacional com a cap de cartell. La regidora de Cultura, Begoña Floria, ha apuntat que el festival significarà la consolidació del Camp de Mart, escenari estrella que es trobava en un estat precari, “com a espai singularíssim al territori”.
“No ha estat fàcil perquè fins que no hem tingut els informes tècnics no ho hem pogut treballar de forma tranquil·la, però per fi ho tenim encarrilat”, ha expressat la regidora, convençuda que el certamen “recuperarà la força que tenia en els seus millors anys”. El Festival d’Estiu es va deixar de celebrar

Per Floria, el Festival d’Estiu es manté en dos eixos: les dones i els valors emergents. Així, han treballat en una programació que aglutinés aquests dos conceptes. “Hem treballat amb prou temps per tenir un cartell suficientment atractiu”, ha comentat Floria, que ha explicat que algunes de les entrades es posen a la venda perquè puguin convertir-se en un regal de Nadal.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.