Viasona té indexats 4.333 grups, 10.745 àlbums i 82.530 cançons

Primeres confirmacions de l'Strenes 2019

El festival gironí presentarà els nous discos de Lax'n'Busto, Alfred García i Pavvla, entre moltes altres novetats

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

El Festival Strenes és l'espai anual on artistes d'aquí, però també de fora, fan servir per presentar els seus nous treballs, siguin discos o espectacles. Enguany, se celebrarà del 30 de març al 5 de maig a la ciutat de Girona. Aquesta setena edició promet rebentar les xifres d'espectadors de l'any passat, on van assistir més de 30.000 persones.

Tot i que el gruix del cartell es farà públic més endavant, l'organització ha avançat algun dels noms que es trobaran a l'Strenes 2019. Pel que fa als artistes internacionals, la israeliana Noa presentarà en directe el seu nou àlbum Letters to Bach , que veurà la llum el pròxim febrer. Altres artistes que han triat el festival per presentar el seu nou disc són: el concursant del famós programa O.T, Alfred García, la mítica banda Lax'n'Busto, que torna després de sis anys amb cançons noves i la incorporació del primer cantant i cofundador Pemi Fortuny i l'emergent Pavvla, que defensarà el seu segon disc Secretly hoping you catch me looking (Luup Records, 2019).

D'altra banda, el festival és també el lloc escollit per presentar espectacles inèdits, com l'espectacle "Como en casa" de la cantant canària Rosana o el gironí Miquel Abras, que tancarà el festival amb un concert únic a les Escales de la Catedral. A més, l'ex Amic de les Arts Eduard Costa, ha triat la ciutat de Girona per començar la seva carrera en solitari sota el nom de L'últim Indi.

Per últim, el grup Els Catarres, qui l'any passat va decidir, junt amb l'organització, anul·lar el concert al terrat que dóna el tret de sortida al festival com a acte de solidaritat amb els presos polítics, portarà un nou espectacle de caràcter únic anomenat “Totes les Cançons parlen de tu”.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.