Viasona té indexats 4.336 grups, 10.748 àlbums i 82.557 cançons

Qui conèix a Pau Riba?

Ramon Moreno publica 'Pau Riba en vint cançons', llibre on descriu la trajectòria vital i poètica de l'inconfusible músic

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Llibres

Redacció

Poca gent podria respondre amb un “jo no” la pregunta que plantegem al titular, però... Què en sabem realment d'en Pau Riba? Amb Pau Riba en 20 cançons, que edita Edicions Cal·ligraf, Ramon Moreno, escriptor i comentarista musical, teixeix tota la trajectòria artística i vital d'aquest poeta singular a través d'entrevistes llargues i pausades.

Les vint cançons que refereix el títol han estat escollides per diferents músics, poetes i amics de Pau Riba. El llibre vol donar a conèixer les diferents cares del personatge que, tot i que va començar com a músic, abraça altres disciplines com la poesia, l'escriptura, el periodisme o el teatre.

Al marge de modes i tendències, Pau Riba ha creat un univers propi on ell és el centre d'aquest món creatiu. Ara el llibre de Ramon Moreno permet apropar-se a aquesta figura incisiva, provocadora i creadora  que ja s'ha convertit en icona d'un temps i d'un espai.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats