Viasona té indexats 4.140 grups, 10.185 àlbums i 77.779 cançons

MiNE! reedita el seu disc 'Villa Antonieta' quan es compleixen 10 anys de la seva publicació

La banda de barcelona vol reimpulsar el seu primer treball desconegut per gran part dels seus seguidors

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

El desembre de 2013, MiNE! anunciava la seva dissolució. Com a llegat deixava dos discos, dos EP i dos discos més mai publicats. Villa Antonieta és un d'aquests dos treballs inèdits i va ser, en realitat, la seva opera prima.

El disc no es va distribuir mai de forma oficial, fet que va fer que s'editessin molt poques còpies que és impossible localitzar. És per això que les cançons que integren aquest primer treball de la banda són encara desconegudes per gran part dels seus seguidors. Els que van tenir la fortuna de fer-se amb un exemplar, sovint declaren que és el millor disc de la seva carrera. La seva complexitat compositiva i enregistrat de manera coral.

La complexitat compositiva i la seva aposta ferma per la llibertat creativa van representar les bases del projecte MiNE!, una banda essencialment pop però amb molt gust per l'harmonia i molta cura en l'orquestració. Va ser enregistrat a Can Pardaler, l'antiga masia-estudi del productor David Rossell, i poca gent sap que el títol del disc fa referència a la casa on la banda es va allotjar durant les tres setmanes que va durar la gravació.

Ara MiNE! vol celebrar aquests deu anys del pop experimental de Villa Antonieta llençant-lo a totes les plataformes digitals, sota el segell The Yellow Gate Records, perquè per fi tothom el pugui gaudir.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats