Viasona té indexats 4.333 grups, 10.740 àlbums i 82.455 cançons

Senyor Oca estrena videoclip al costat d'Homes Llúdriga

El clip és de la cançó “Llamantolada” inclosa en el seu darrer treball ‘Cant de Pagès’

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Nascut l'any 2011 a Barcelona, Senyor Oca s'ha anat fent un lloc al panorama del hip hop català introduïnt el Drum&bass i el Dub africà. El resultat és una música amb molta personalitat amb lletres compromeses i de crítica social.

Amb el seu primer disc, Entre Druides (Autoedició, 2013) van obrir camí al rap cantat en català. Després va venir Aneguet lleig (Autoedició, 2015) que els va permetre sortir de la ciutat i recórrer terres catalanes. Al 2017 va ser molt bon any pels barcelonins, ja que van publicar un nou disc,  Atmosfera(Autoedició, 2017), i van guanyar el concurs Sona9. Això els va permetre enregistrar un nou disc, titulat Cant de Pagès (RHRN, 2018).

Senyor Oca s'acosta més al concepte de crew que no pas de banda. Aquesta manera d'entendre la unió artística de diferents és pròpia del rap i del hip hop i es tradueix en el fet que són un col·lectiu artístic obert i dinàmic, on el nombre de membres participants, amb entitat artística pròpia, pot pujar o baixar depenent de les necessitats o disponibilitats. Així, al costat de Senyor Oca trobem a DJ Gale, Miki Grau a la bateria i King Siva als vents.

Per tant, les col·laboracions amb altres formacions són habituals, com en el cas de la cançó “Llamantolada” de la que, al costat d'Homes Llúdriga, ara publiquen un videoclip. El tema, que forma part del seu darrer disc Cant de Pagès, ha estat gravat per Koalític Visuals i arriba quan només queden uns dies per la presentació oficial del disc a la Sala Razzmatazz (2) de Barcelona.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats