Viasona té indexats 4.217 grups, 10.432 àlbums i 80.223 cançons

Joana Serrat i Marta Delmont, juntes al Curtcircuit

Les dues cantautores presentaran els seus respectius treballs el pròxim divendres 23 de novembre a la Sala Barts Club de Barcelona

Joana Serrat
Joana Serrat / Elba Fernández

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Festivals i cicles

El pròxim divendres 23 de novembre, la Sala Barts Club acollirà dues de les veus femenines més destacades de l'americana folk del nostre país: Joana Serrat i Marta Delmont.

Ambdues cantautores presentaran els seus treballs discogràfics. En el cas de Joana Serrat, es tracta del seu quart llarg d'estudi titulat Dripping Springs, que ha estat classificat per molts com el millor i més complet de la seva carrera on la vigatana explota la seva vessant folk més ianqui. Per la seva banda, Marta del Mont presentarà Landlords, un inspirat segon disc on s'ha forjat una personalitat i un so propis.

El Curtcircuit va arrencar l'any 2013 de mans de l'Associació de Sales de Concerts de Catalunya (ASACC) amb l'objectiu de que grups més emergents i/o apadrinats per grups consolidats poguessin tocar amb les millors condicions i tenint en compte al territori on es programa el concert. Les bandes seleccionades són principalment locals, tot i que també pot s'hi pot veure algun grup de fora.

Aquest 2018 és porta a terme la sisena edició d'aquest cicle que programa concerts des del mes de febrer fins al mes de desembre i que comptarà amb més de 40 concerts.

La proposta I'm a soul woman tancarà el 28 de desembre el Curtcircuit 2018, amb una banda de luxe formada per músics consagrats de l’escena Soul i Funk de casa nostra i liderada per les millors veus femenines que retrà homenatge a a totes aquelles cantants llegendàries que es van oposar a les normes establertes i a les cançons que van ajudar a canviar el món des dels escenaris, com Billie Holiday, Nina Simone o Tina Turner.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.