Viasona té indexats 4.330 grups, 10.734 àlbums i 82.292 cançons

Més de 50 artistes i 400 professionals participaran a La Fira Valenciana de Música

Aquesta sisena edicó se celebrarà del 8 al 11 de novembre a Castelló

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció

Del 8 a l'11 de novembre Castelló es convertirà en el punt d'encontre de l'activitat musical del País Valencià. La Fira Valenciana de Música Trovam - Pro Weekend comptarà amb diferents espais per tal d'acollir més d'una cinquantena de projectes d'àmbit local, autonòmic i estatal i més de 400 professionals entre programadors, promotors, mànagers i tots els agents que formen part de la cadena de valor musical.

Hi ha diferents activitats programades com taules de debat, tallers i speed meetings a més de les actuacions, la immensa majoria de les quals seran gratuïtes i es faran a diversos espais de la ciutat: LʼAuditori, el Teatre Principal, la Plaça Major i la Plaça de l’Hort dels Corders.

Un dels trets diferencials d'aquest certament és l'ús del valencià com a llengua vehicular de l’esdeveniment, tot i que s'aposta per un model plurilingüe en el qual altres llengües també hi tinguin cabuda. La idea de fer conviure la varietat cultural, humana i lingüística de forma normalitzada.
 

PROGRAMACIÓ
El dijous 8 arrencarà amb una taula de debat sobre el futur del sector i tres tallers destinats als professionals. També hi haurà els concerts de Clara Peya, Borriana Big Band, Marcel Lázara i Júlia Arrey, Carles Pastor, Jim War Brou, The Crab Apples i Joe Pask.

Les taules rodones del divendres 9 se centraran en els projectes de futur de la música i l'anàlisi dels festivals, a més de diferents tallers. Pel que fa a les propostes artístiques, cal destacar els a concerts de SaïmDa Souza, L’Home Brut, el duet format per Arnau Tordera i Magí Canyelles, Núria Graham o Inèrcia, entre d'altres.

El dissabte 10 es dedicarà la taula de debat a la música en directe i les seves implicacions. Alguns dels protagonistes de les actuacions seran Els Jóvens, Roba Estesa, Cactus, Periferia Norte i Jazzwoman, Ebri Knight, Vadebo, La Habitación Roja o Mafalda.

El diumenge 11 al Teatre Principal de Castelló es clourà la Fira amb l'obra, destinada a públic de 0 a 3, My Baby is a Queen, de la companyia La petita malumaluga.

La programació completa, tant dels concerts com de les diferents activitats, es pot consultar al web del certamen.

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.