Viasona té indexats 4.340 grups, 10.765 àlbums i 82.613 cançons

Estrena en exclusiva de "No tanco la porta", avançament del nou disc de Samuel López

La cançó formarà part d''El darrer moviment' que es publicarà el 9 de novembre

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Exclusives

Redacció

Fins ara conegut com Sam Destral, amb qui va publicar una vintena de maquetes i dos llargs titulats Tot el que conec és mort (El mamut traçut, 2013) i Zoo (El mamut traçut, 2014), Samuel López engega ara una nova etapa.

El barceloní/manresà abandona la cançó d'autor per retornar al que sempre l'ha motivat a l'hora de fer música: el rock. Des d'una perspectiva més madura, que dota al so elèctric que impera al disc de l'elegància i el savoir fer que dóna l'experiència. En paraules del mateix Samuel: “Personalment suposa retrobar-me amb aquell jo adolescent que volia liderar una banda de rock, però alhora és un pas endavant que consolida i dóna seriositat als meus projectes musicals, un nou punt de partida a partir d’on desenvolupar-me”.

Viasona avança en exclusiva un primer tast amb la "No tanco la porta", una cançó dedicada a les segones oportunitats. En Samuel ens explica: “No tanco la porta” era una línia de piano que em rondava des de principis de 2017 i que tenia perduda pel mòbil. Passat l'octubre del 17, que és quan em van sortir la majoria de lletres del disc, vaig començar a donar-li voltes a la demo i la lletra va sortir gairebé sola en poca estona. Tenia com la sensació que se n'havia anat tot a la merda, però que coi, no tanco (o no tenco, com diuen els manresans) la porta a tornar-ho a provar. La segona veu, fantàstica, la fa la Sarai, la meva dona".

Aquest single formarà part de El darrer moviment (Microscopi, 2018), disc enregistrat a Aviram Estudi amb Albert Palomar i que ha comptat amb la participació d’Eloi Pey (El Kiwi, Sherpa)la bateria. El 9 de novembre es podrà gaudir del disc sencer, tant en format físic com a plataformes digitals.
 

 

 

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats