Viasona té indexats 4.094 grups, 10.031 àlbums i 76.526 cançons

33.000 espectadors assisteixen a la 16a edició del festival In-Edit de Barcelona i Madrid

'Milford Graves Full Mantis’, de Jake Meginsky i Neil Young, Millor Documental Internacional d'enguany

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció, ACN

33.000 espectadors han assistit al festival In-Edit de Barcelona i Madrid. Mentre encara segueixen les projeccions a l'In-Edit.tv, l'In-Edit ha donat a conèixer les xifres d'aquesta 16a edició i en la qual el certamen ha tingut 30 sold outs.

Pel que fa els guardonats, s'ha premiat ‘Milford Graves Full Mantis’, dels directors Jake Meginsky i Neil Young, com a Millor Documental Internacional. Ha rebut una menció especial 'The Strange Sound of Happiness', del director Diego Pascal Panarello,

Dins el projecte Panorama Nacional x Levi's Music Project que acull els treballs d'àmbit estatal, s'hi troben peces com ‘Apolo: La juventud baila’ de Marc Crehuet, ‘Andrea Motis: la trompeta silenciosa’ de Ramon Tort, ‘Yo soy la rumba’ de Paloma Zapata i dedicada a Peret o ‘Neocalorrismo & Rumba'n'roll’ de Nando Caballero. Però ha estat ‘Els ulls s'aturen de créixer’, cinta dedicada a la trajectòria vital i musical de Miquel Serra i que ha dirigit Javier García Lerín, la que ha rebut el premi al Millor Documental Nacional.

L'organització ha recalcat que el gran treball fet per la direcció artística del festival i l'elecció de les pel·lícules, que han presentat "la música des d'un altre punt de vista, unida a tot tipus de protagonistes, personatges, gèneres musicals, moments històrics, moviments socials i sobretot a grans històries personals i de superació". El festival ha definit aquesta com una edició "d'èxit".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats