Viasona té indexats 4.037 grups, 9.838 àlbums i 74.924 cançons

Hora de Joglar i Balkan Paradise Orchestra, junts al Festival Connexions

El concert serà aquest dissabte 20 d'octubre a la Sala Apolo

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

El pròxim 20 d'octubre els fans de l'anomenada escena "músiques del món" tenen una cita indispensable a la Sala Apolo de Barcelona amb dos dels grups més rellevants d'aquest gènere al nostre país: Hora de Juglar i Balkan Paradise Orchestra.

Aquestes dues bandes representen han aconseguit posicionar-se com a referents gràcies a la qualitat de les seves propostes que acompanyen d'una personalitat molt marcada dins un panorama divers i rostit de bandes. Les dues formacions aposten pels sons i ritmes d'origen balcànic per dotar a la seva música d'un to festiu i de celebració.

És per això que han decidit unir talents i oferir un concert únic dins el marc del Festival Connexions. L'espectacle, que han titulat Abrak’Ataka, unirà el millor de les dues bandes i on la complicitat i la implicació del públic serà present des del primer moment gràcies a la força i potència en els directes, punt fort dels dos grups.

El concert servirà també per tancar dos cicles. Per una banda, Hora de Joglar s'acomiadarà de Present(RGB Suport, 2017), el disc que els ha fet tocar arreu dels Països Catalans i els ha catapultat a Europa. D'altra, l'homenatge de Balkan Paradise Orchestra al seu debut discogràfic K’ataka (Microscopi, 2018) i a l'ascens imparable que està vivint la banda.

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats