Viasona té indexats 4.331 grups, 10.736 àlbums i 82.308 cançons

Torna la Catosfera amb una taula dedicada al pes de les xarxes socials en la comunicació musical

La Catosfera se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a l'Auditori Josep Irla de Girona

Segueix-nos a Facebook per estar al corrent de les últimes novetats

Redacció

Les Jornades de la Catosfera són un cicle de debats en profunditat sobre les novetats tecnològiques i del món d’Internet i la comunicació organitzades per l’Ajuntament i la Generalitat de Catalunya i l’Associació Catosfera.

Enguany arriba a la desena edició i se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a l'Auditori Josep Irla de Girona, i hi ha preparat un programa molt varietat on hi destaca una taula dedicada a l'ús de les xarxes socials per la promoció musical.

Aquesta taula rodona, titulada Afinant les xarxes per promocionar la música tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre a les 18.45h. Hi participaran: Joan S. Luna, crític musical i redactor en cap de la revista MondoSonoro, Arnau Tordera, artista i membre del grup Obeses, Ramon Montardit, responsable artístic i promoció a Música Global i Albert Mallol, director artístic del Festival Porta Ferrada. En aquest debat també i estarà representada aquesta web, doncs el debat estarà moderat per Maria Fuster, redactora en cap de Viasona.

Si vols més informació sobre les jornades, aquí es pot consultar el programa sencer.

Recordem que Girona acull per quarta edició consecutiva la Catosfera, el centre neuràlgic del debat sobre Internet en el marc d'una capital amb un sector tecnològic emergent molt potent.

De fet, des de l'organització de la Catosfera "es valora molt positivament l'acollida de la ciutat d'aquestes jornades que ja són una cita imprescindible al calendari en el món de la comunicació i Internet del país".

Subscriu-te al nostre butlletí per rebre les últimes novetats al teu correu.

Artistes i grups relacionats